English (United States) nl-NL   Inloggen

    
      Hulp nodig ?

 

 


Vaste telefonie
   
 
Comlogics kan uw complete zorg van vaste telefonie uit handen nemen en van aanvraag lijnen tot instructie personeel verzorgen. Door specialistische kennis en ervaring leveren wij een goed en feilloos systeem. Ook kunnen wij de telefonie met uw netwerk integreren voor diensten als :

        ■   VOIP

        ■   CTI ( computer telecom integratie)

        ■   Monitoring voor kosten beheersing

        ■   Doorcontrol

Wij zijn gespecialiseerd in PANASONIC telefooncentrales en worden regelmatig up to date gehouden van nieuwe ontwikkelingen in deze centrales.

 Deze digitale centrales kenmerken zich enerzijds door een goede prijs/prestatie-verhouding, anderzijds door een eenvoudige, prettige bediening.
 
De Panasonic KX-TDA centrales staan nog maar aan het begin van hun 'life-cycle', hetgeen betekent dat niet alleen moderne VoIP toepassingen mogelijk zijn, maar dat ook ontwikkelingen in de nabije toekomst kunnen worden geïmplementeerd.
 
Op de Panasonic telefooncentrales kunnen zowel systeemtoestellen als analoge toestellen worden gebruikt.
 
Systeemtoestellen laten de funkties van een centrale zo goed mogelijk tot hun recht komen en verdienen de voorkeur voor diegene die de inkomende gesprekken aannemen, in-de-wacht-zetten en doorverbinden, alsmede voor hen die het telefoonnummer-geheugen van de centrale graag gebruiken.
 
Analoge toestellen kunnen gebruikt worden op werkplekken met een laag telefoonverkeer, of voor diegenen die alleen rechtstreeks naar buiten bellen of inkomende gesprekken doorverbonden krijgen.
Hieronder vallen ook de veel gebruikte draadloze DECT toestellen.